COLABORACIÓN

Com col·laborar

En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació referent a les diferents maneres de participar en l’elaboració del Lipdub.

Esta és un projecte el·laborat per Adisto i que compta amb un baix pressupost. Cada membre de l’associació està aportant tota la il·lusió i l’esforç personal per a poder portar a bon terme este acte. A més d’aixó necessitem la ajuda de tots per poder fer posible el Lip dub i ací trobareu la fórmula més adequada per ajudar-nos a fer realitat aquest esdeveniment col·lectiu:

Opció 1: Vols anunciar-te a la nostra web?

Si tens un negoci i vols anunciar-te a la nostra web per col·laborar amb l’iniciativa i també poder beneficiar-te del gran número de visites que te la web, escriu-nos un mail a lipdubadisto@gmail.com i t’informarem de totes les opcions que hi han. Hi ha diverses tarifes per que pugues triar la que millor s’adapte a tu.

Opció 2: Vine amb els teus amics a la Torre

Esta es l’opció més fàcil i que sense dubte et farà pasar una bona vesprada en companyia. Si trieu esta opció, només cal que el dissabte, dia  29 de Setembre de 2012, vingueu puntualment a les 4h de la vesprada a la Torre. Pots avisar a tota la gent que vullgues, quants més gent siguem millor ambient tindrem!

Opció 3: Vols interpretar un tall de la cançó dins del recorregut del Lip dub.

Si formes part d’una associació, acabeu d’enterar-vos i voleu participar en el recorregut perquè voleu ajudar a demostrar que Torrent es una referència en quant a Integració, heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per a determinar l’espai i el tall de cançó que interpretareu.

A banda de les Associacions cultural, també necessitem persones que s’hagen après la cançó i vullguen participar dins el recorregut . Si t’agrada la interpretació i vols participar pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic lipdubadisto@gmail.com

Opció 4: Vols fer de voluntari el dia de la gravació del Lip dub?

Necessitem persones per a l’organització, informació i animació durant tota la jornada. Si voleu formar part del voluntariat, esta és la vostra opció. Envieu-nos un correu amb la vostra disponibilitat i ens possarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les posibilitats.

Opció 5: Altres opcions

Vols ajudar-nos pero no trobes a ninguna de les categories anteriors el que busques? Penses que pots ser d’ajuda d’alguna forma? Escriu-nos un mail a lipdubadisto@gmail.com, estarem encantats d’escoltarte i agrairem el teu interés.